Fotograferne i Nordjylland

Da jeg fandt ud af, at jeg ville være professionel fotograf, var der ingen hjælp at få fra nogen. Ingen ville dele deres viden, erfaring, tid eller velvilje. Derfor lovede jeg mig selv af og til, at hvis jeg nogensinde skulle være så heldig at blive professionel fotograf, så skulle jeg hjælpe andre, der også ønsker at være der. Jeg er så meget taknemmelig for at have denne profession, at jeg ikke ved, hvor jeg skal sætte mig selv i midten. Jeg kan i det mindste hjælpe andre.

Fotograferne i Nordjylland

Det visuelle i billeder

Det er forståeligt, at ingen ville hjælpe mig for et par år siden. Så ville de kunne have hjulpet en potentiel konkurrent, de kunne have mistet den, de kunne have mistet sin unikke fordel, dens hemmeligheder, dens konkurrencefordel. Selvfølgelig kunne de det. Det ville de sikkert. Det er enten eller. Vind eller tab. Bly eller fald af lasten. Sammenlign dig selv med andre for at rette op på deres egen værdi. Det er et verdenssyn baseret på knaphed og sjældenhed. Hvis jeg giver dig et stykke kage, har jeg mindre tilbage selv. Hvad hvis jeg sagde, at kagen bliver større for hvert stykke du giver væk?

Her er nogle af de byer i Nordjylland vi fotograferer i:

Det visuelle i billeder

Synergieffekten

Jeg trodser enhver lommeregner og hævder, at en plus en er lig med tre. Synergieffekten af at hjælpe andre mennesker hører ikke hjemme i matematik. Resultatet er større end summen af delene. Når man deler, kommunikerer, hjælper og løfter den anden op, når man skaber nye muligheder, nyt innovation, ny kreativitet, nye tanker, nye ideer, nye ressourcer, nye planer, nye veje, nye kræfter, nye måder og nye resultater.

Synergieffekten ved bryllup

kreativitet i billederne

Hvad med at have et syn på livet baseret på overflod.der er så mange utrolige muligheder derude, så meget du kan gøre, så mange du kan hjælpe også kan hjælpe dig tilbage. Så føler man sig ikke truet af andres styrke, viden, position eller kreativitet. Du kan endda hjælpe andre til at blive meget bedre end dig selv. Fordi du er helt nede i bunden er stabil, du har et fundament, du er forankret, og du kan dele hvad du kan og tillade dig selv at være tilsyneladende sårbar.

Her er nogle af de byer i Nordjylland vi fotograferer i:

Fordi de billeder, jeg tager, er resultatet af mit synspunkt

Min værdi kommer fra, at jeg er den, jeg er. Og ingen kan kopiere det, uanset hvor meget jeg deler. Jeg er lige så unik som nogen af de 6.806.300.000 andre mennesker i verden. Derfor kan jeg med sikkerhed fortælle alt om, hvordan jeg skyder, hvilket udstyr jeg bruger, Hvordan jeg tænker, og hvad jeg gør på hvilken måde. Fordi de billeder, jeg tager, er resultatet af mit synspunkt, og fordi jeg er mig. Og hvad du laver, og de billeder du tager er lige så specielle netop fordi du er dig.

Desuden, hvilken ret har jeg til at sidde på min viden helt alene? Selv om det ikke er store sager. Når jeg engang forlader denne planet, så skal viden bare slippe af sted med mig? Hvad er meningen med det?

en der gerne vil være en fotograf

Og nu vi taler om punkter, hele formålet med denne post var at fortælle dig, at hvis du er en der gerne vil være en fotograf men ikke ved hvordan man får det så du kan tale med mig. Send mig en e-mail, så hjælper jeg dig. Jeg besvarer alle spørgsmål, jeg får, nogle gange på en offentlig måde, så svaret kan være til hjælp for andre, der måske undrer sig over det samme.

Læs mere om billeder på Facebook

2 kommentarer til “Fotograferne i Nordjylland”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.