Fotografuniverset i Sydjylland

Mange tak for alle de spørgsmål og e-mails, i sender mig!! Hvorfor takker jeg dig for spørgsmål? Ja, For jeg er glad for at kunne hjælpe dig! Der er ikke mange andre emner i verden, Jeg kan rådgive om, og det kunne faktisk være noget, jeg kan dele med andre, er en meget god følelse. Den største fornøjelse er trods alt at hjælpe andre lyde, måske som en banal, utopisk kliche, men det er det virkelig ikke. I hvert fald ikke for mig.

Fotografuniverset i Sydjylland

Bryllupsfoto Sydjylland

Nogle har spurgt mig, om jeg ikke skaber mange konkurrenter, når jeg deler så meget?

Mit bedste svar er tværtimod, at det skaber ligemænd og bygger broer mellem de ellers forladte små øer. Vi har alle brug for hjælp. Lad mig sige det en gang til, vi har virkelig brug for al den hjælp, vi kan få til at nå vores drømme og mål her i livet. Vi er ikke alle sammen mange individer, der gør alt selv, vi hjælper hinanden. Tænk over det, hvad du gør i dag, hvem du er, hvor du er kommet, hvad du har – du har måske ikke fået lidt hjælp på vejen til at gennemføre noget af det? Det samme princip gælder i fotografuniverset.; hjælp andre, og de vil hjælpe dig.

Nogle af de byer i Sydjylland vi fotograferer i:

Som altid er det ikke nogen fasit, jeg kan absolut ikke alt, jeg er på ingen måde nogen ekspert, og jeg tager mine svar med et skuffet salt. Men hvis du får hjælp ud af det her, så gå ud og hjælp en anden mere. 🙂

Jeg får mange spørgsmål og e-mails, så nogle af dem bliver besvaret her på bloggen. På den måde kan andre også få noget ud af mine svar!)

Skopudser og mange andre spørger::
… Jeg vil være fotograf, men hvordan bliver jeg det, og hvad koster min uddannelse? Er det svært at blive fotograf i dag?

Tak for din e-mail! Spændende at høre om dig og din interesse i foto!

Der er mange gode fotoskoler og fotokurser

Der er mange gode fotoskoler og fotokurser

Der er mange gode fotoskoler og fotokurser, man kan lære meget af. De har mange gode lærere og gode programmer. Men der er ingen kurser eller uddannelse, man kan tage, og så bestemt være fotograf. Sådan fungerer det desværre ikke.

Men en uddannelse kan være alt, hvad man selv laver, og man kan skabe kontakter og få muligheder for at gøre meget, som man ellers ikke ville have gjort.
På den måde kan en uddannelse helt sikkert være en slags springbræt for din fotografkarriere. Du lærer også meget teknisk, og får kvalificeret hjælp i et sikkert miljø til at eksperimentere indtil du finder ud af, hvordan du kan lide at fotografere.

Man behøver ikke uddannelse for at være en god fotograf

Man behøver ikke uddannelse for at være en god fotograf. Du kan lære det selv, ved at prøve og fejle. Det gjorde jeg i hvert fald.
Folk kan tage gode billeder, hvem og hvordan du er, hvis du er et godt menneske, og om du er professionel. Ikke hvilken uddannelse du har på papiret. Hvis f.ting du har brug for gode portrætter af dig selv, ville du være mest bekymret dig om fotografen havde gode karakterer fra skolen, eller om personen var en fantastisk fotograf og en god og rar person?

Hvis du virkelig vil være fotograf……

Hvis du virkelig vil være fotograf, så vid, at det kan lade sig gøre, men at det ikke er så let! Men at det ikke er så let, bør de ikke lade dem selv komme forbi, tværtimod! Det vigtigste er at tro på deres talent, bruge det, tage hundredtusindvis af billeder, vise det til andre og prøve at få arbejde. Jeg ved ikke, hvilken genre af foto du brænder for, men du bør satse på den, du er interesseret i. Eller prøv at finde ud af, hvem du bedst kan lide. Specialisering er nøglen, tror jeg.

Hvis du virkelig vil være fotograf......

Man tager mange billeder af alt

Man tager mange billeder af alt, man kan lide at tage billeder af. Opret en blog / hjemmeside og blog lot der, (noget jeg ikke er så god til, men jeg vil blive bedre til det;) og få andre til at se, hvad du gør. Det vigtigste er at tro på sig selv, arbejde hårdt og klogt og dele dine billeder med verden og folk omkring dig!

Én kommentar til “Fotografuniverset i Sydjylland”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.